Ik vind het belangrijk om in een netwerk te opereren. Om in de samenwerking met anderen elkaar te inspireren en scherp te houden. Om een breed aanbod te kunnen realiseren. Om continuïteit te kunnen waarborgen voor mijn klanten. Om te reflecteren op mijn eigen functioneren. Om ervaringen te delen en ervaringen op te doen. Om elkaar daardoor naar een hoger niveau te tillen.

Die samenwerking en inspiratie vind ik bij WeetWatWerkt, een creatieve gemeenschap van trainers, coaches, organisatiekundigen, mediators en (interim-)managers op zoek naar maatschappelijke innovatie.

Als bestuurslid van Mediators Vereniging Zuid (voorheen Brabant) en Peer Reviewer voor het MfN probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de beroepsgroep van mediators. Voor de Mediators Vereniging Zuid organiseer ik de workshops, intervisiegroepen en ander PE-aanbod (permanente educatie).

Ik ben aangesloten bij Centrum Onderwijsmediation en lid van de werkgroep ‘Onderwijs’ van Restorative Justice Nederland. Ik neem deel aan oefengroepen ‘Geweldloze Communicatie’ en ‘Restorative Circles en aan intervisiegroepen met collega mediators.

Ik ben Buurtbemiddelaar voor Divers in Den Bosch.

Deskundigheid

Ik ben MfN registermediator en lid van de Nederlandse Mediators Vereniging. Het lidmaatschap van deze organisaties is voor mij belangrijk omdat ik me wil blijven ontwikkelen in het vak. Permanente educatie, uitwisseling met collega’s, kwaliteitsborging (door o.a. Peer Review, het mediationreglement en klacht- en tuchtrecht) ondersteunen dit.